NEDERLANDS

Theo de Vries

Solo entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met Cocktail & Candlelight Music

De in Duitsland wonende Nederlandse pianist-zanger Theo de Vries heeft de Swinggenen al van jongs af aan in zijn lijf. Theo de Vries treedt nog steeds op met zijn Swingtrio, maar sinds kort kun je THEO DE VRIES ook boeken als solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met Cocktail & Candlelight Music.

Hello

Theo wordt digitaal begeleid door drums en contrabas. Zoals zijn dochter het zo mooi verwoordt: papa speelt met zijn onzichtbare Trio. En dat onderscheidt Theo de Vries van zijn muzikale collega’s. Uiteraard zorgt hij zelf voor het virtuoze pianospel en de zang.

Solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ is ideaal voor uw receptie, privéfeest, candlelight dinner, swingende achtergrondmuziek, champagnereceptie en bedrijfsevenement.

Theo de Vries on stage

Solo-entertainer Theo de Vries heeft de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren. Van smooth Jazz tot blues met mooie ballads, pop songs en bossa nova’s. Het repertoire van Theo de Vries is dan ook breed, maar altijd met een swinging groove, onderhoudend maar niet storend voor uw conversatie.

Verwen uzelf en uw gasten met solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met cocktail & candlelight jazz en maak uw evenement onvergetelijk. Theo de Vries heeft er zin in!

Stage

Theo de Vries brengt zijn eigen piano en PA mee.