NEDERLANDS

Theo de Vries

Solo entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met Cocktail & Candlelight jazz

De in Duitsland wonende Nederlandse jazzpianist-zanger Theo de Vries heeft de jazzgenen al van jongs af aan in zijn lijf. Theo de Vries treedt nog steeds op met zijn jazztrio, maar sinds kort kun je deze jazzentertainer ook boeken als solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met Cocktail & Candlelight JazZ.

Hello

Via de modernste technieken is Theo de Vries in staat om zich akoestisch te laten begeleiden door drums, contrabas en gitaar. Zoals zijn dochter het zo mooi verwoordt: papa speelt met zijn onzichtbare jazzband. En dat onderscheidt Theo de Vries van zijn muzikale collega’s. Uiteraard zorgt hij zelf voor het virtuoze pianospel en de zang.

Solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ is ideaal voor uw receptie, privéfeest, candlelight dinner, swingende achtergrondmuziek, champagnereceptie, bedrijfsevenement en voor Lindy Hop-dansers.

Theo de Vries on stage

Solo-entertainer Theo de Vries heeft de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren. Van smooth Jazz tot blues met mooie ballads en bossa nova’s. Het repertoire van Theo de Vries is dan ook breed, maar altijd met een jazzy groove, vermakelijk maar niet storend voor uw conversatie.

Enkele van Theo’s muzikale voorbeelden zijn: Oscar Peterson, Erroll Garner, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billy Joel, Michael Bublé, Diana Krall en dat ervaar je tijdens zijn optredens.

Verwen uzelf en uw gasten met solo-entertainer THEO DE VRIES „ONE MAN BAND“ met cocktail & candlelight jazz en maak uw evenement onvergetelijk. Theo de Vries heeft er zin in!

Stage

Theo de Vries brengt zijn eigen piano en PA mee.