NEDERLANDS

Theo de Vries

THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music.
De in Duitsland woonachtige Nederlandse allround pianist Theo de Vries heeft de muzikale genen al van jongs af aan in zijn lichaam. THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music wordt „digitaal“ begeleid door drums en contrabas. Zoals zijn dochter het zo mooi verwoordt: Papa speelt met zijn onzichtbare trio.
Theo neemt het pianospel en de zang voor zijn rekening en zorgt voor de perfecte sfeer maar onderbreekt nooit uw conversatie tijdens uw event.

THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music is ideaal voor uw receptie, privéfeest, candlelight dinner, swingende achtergrondmuziek, champagnereceptie en bedrijfsevenement.

THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music.
Theo de Vries on stage

THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music heeft de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren. Van smooth Jazz tot blues met mooie ballads, pop songs en bossa nova’s. Het repertoire van Theo de Vries is dan ook breed, maar altijd met een swinging groove, onderhoudend maar niet storend voor uw conversatie.

Verwen uzelf en uw gasten met THEO DE VRIES, pianist voor champagne ontvangsten met Cocktail & Candlelight Music en maak uw evenement onvergetelijk. Theo de Vries heeft er zin in!

Theo de Vries brengt zijn eigen piano en PA mee.